LATAUTUU

Photoma hevoskuvagalleria

Kuvaaja

Kuvien takana pyörii vuonna -93 syntynyt nuori nainen, alkujaan Varsinais-Suomesta. Lukio tuli suoritettua jo vuonna 2012, tällähetkellä aika menee yliopistossa opetusalalle suuntautuessa. Tarkoituksena olis valmistua vuonna 2017.

Kuvaaminen lähti liikkeelle oikeastaan hevosharrastuksen myötä. Alkuun kuvailin paljon silloisia itselle tärkeitä ponjea ja pikkuhiljaa siirryin kuvaamaan tuttuja kisoissa, josta kunnon kuvauskärpänen lopulta puraisi. Virallisesti voidaankin sanoa kuvaamisen alkaneen vuoden 2008-2009 paikkeilla. Sen aikaisesta tasosta on onneksi tultu jo jonkin verran ylöspäin, kalusto on pariin otteeseen uudistunut ja uusia tekniikoitakin tullut mukaan.

Hevoskuvaus on ollut itselle aina se juttu, jossa pyrin jatkuvasti kehittymään. Pyrin jokaisella kuvauskerralla parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Tällä hetkellä pyrin erityisesti kehittymään ihmisten ja hevosten yhteiskuvissa, jotta osaisin ohjata kuvaustilanteessa kuvassa esiintyvää ihmistä. Jatkuvan harjoittelun alla ovat erilaiset valotustekniikat ja kuvankäsittely.

Kuvauskalusto

Canon EOS 5D Mark III (2016 ->)
Canon EOS 30D (vararunkona)
Canon 70-200mm f2.8L
Canon 40mm f2.8 STM
Sigma 105mm f2.8 Macro ​

Vanhat, jo hajonneet, rungot:
Canon EOS D60
Canon EOS 50D (vuoden 2015 loppuun saakka)