Photoma on pitkäaikaisen harrastuksen tuotoksena muotoutunut hevoskuviin keskittyneen kuvaajan kotisivusto. Rakkaus hevosiin ja valokuvaamiseen on johtanut monenlaisiin mielenkiintoisiin tilanteisiin ja tapahtumiin, joiden pohjalta olen saanut kartutettua itselleni vankan kokemuksen hevoskuvauksen piirissä. On sinulla siis toiveissa kauniit muotokuvat hevoskaveristasi, tyylikkäät ratsastuskuvat tai yhteiskuvat hevosen kanssa, ota yhteyttä. Saamme varmasti aikaiseksi juuri teidän näköisenne kuvat.
Koska kuvaaminen itsessään on minulle vakavampi harrastus, teen päivätyöni muualla. Tästä johtuen kuvaukset toteutetaan vapaa-ajallani päivätyön ohessa pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.
Toimin pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta teen muutamia kertoja vuodessa matkoja myös kauemmas.
ANNIKA

kuva © Mari Soiniitty

Olen Annika Mäki, 26-vuotias harrastekuvaaja, jonka erikoisuutena ja intohimona on eläinten kuvaaminen, suurimpana kiinnostuksen kohteena hevoset.

Hevosten kuvaaminen on ollut läsnä elämässäni niin kauan kuin minulla on kamera ollut kädessä. Kaikki alkoi innokkaana pikkutyttönä kilpailuissa mukana kulkemisella, ja sittemmin yhä enemmän tietoisena tavoitteena kehittyä kuvaajana. Hevoset ovat olleet läsnä elämässäni myös muuten, olen lapsesta saakka harrastanut ratsastusta ja viimeiset 8 vuotta olen käynyt liikuttamassa maailman ihaninta tammaa muun hevostelun lisäksi.
Kuvaajana olen hyvin kokeilunhaluinen ja lähden helposti mukaan uusiin visioihin ja toteuttamaan omia uusia ideoitani. Oma hevostaustani auttaa minua hahmottamaan milloin hevonen on edukseen, sekä taustani dokumentaarisena kisakuvaajana saa minut reagoimaan nopeasti hevosen liikkeisiin, näin varmistaen että juuri ne tärkeimmät hetket saadaan vangittua kuviin.
Ylös