Mistä on kyse?
Löytyykö sinulta hevonen, joka on oman elämänsä supermalli? Onko hevosellasi hurja määrä jouhia? Onko se harvinaisemman värinen? Onko sen olemuksessa charmia? Onko se muuten vain erittäin kaunis? Etsinnässä eri kokoisia ja näköisiä hevosia listoille mahdollisia portfolio, projekti ja workshop kuvauksia varten.  Suurin tarve on varsinkin Varsinais-Suomessa asuville nelijalkaisille, mutta liikun toki kauempanakin. Hevosen voi siis ilmoittaa paikkakunnasta riippumatta!
Portfolio- ja projektikuvauksissa kuvaaja toteuttaa omaa visiotaan ja pyrkii samaan materiaalia, joka soveltuu hänen portfolioonsa tai sen hetkisen valokuvausprojektiinsa. Hevoset näihin kuvauksiin valitaan tarpeen mukaan tarjolla olevista ehdokkaista.
Workshopeissa on kyse siitä, että joukko kuvaajia (niin kokeneita kuin aloitteleviakin, määrä vaihtelee) kuvaavat yhdessä joitakin tiettyjä tilanteita joko oppimismielessä tai hakien uutta sisältöä portfolioihinsa. Workshopeista kuvattavan on mahdollista saada kuvia useammalta kuin yhdeltä kuvaajalta itselleen.
Oman hevosen ilmoittaminen malliksi workshop tai portfoliokuvauksiin ei takaa sitä, että hevonen tulee kuvatuksi. Kuvauksiin valitaan siinä hetkessä soveltuvimmat ehdokkaat. Mikäli hevosesi pääsee kuvattavaksi, on kuvaus ilmainen ja omistaja saa kuvauksista sovitun määrän digikuvia omaan käyttöönsä.
Kuinka ilmoitan hevoseni malliksi?
Uusille hevosmalleille on jatkuva tarve, joten huippua jos olet ajatellut ilmoittaa omasi! Hevosen malliksi ilmoittaminen sujuu kahta kautta: sähköpostitse ja facebookin välityksellä.
Sähköpostin välityksellä (photoma@live.fi):
Lähetä minulle sähköposti, josta käy ilmi hevosen asuinpaikka sekä mitä sen kanssa pystyy tekemään. Lisäksi liitä viestiin kuva hevosestasi. Yhteydenottotapana sinuunpäin käytän sähköpostiosoitetta josta tiedot on lähetetty ellei muuta sovita.
Facebookissa:
Tapa 1: Voit laittaa viestiä Photoman facebook sivuilla, jossa lisäät viestiisi kuvan hevosestasi. 
Tapa 2: Liity ryhmään Photoma mallit ja projektit ja tee ryhmään julkaisu, jossa on hevosesi kuva. Ryhmä toimii kuvaajan muistilistana mallihevosista. Ryhmän kuvauksesta löydät lisää tietoa.

Suuri kiitos mielenkiinnostasi, tehdään ikimuistoisia kuvia yhdessä!
Back to Top