Hinnasto on voimassa 1.5.2021 alkaen toistaiseksi.
Hinnat sisältävät alv 24%. Pidätän oikeudet muutoksiin.
Tapahtumakuvaus
Kierrän Varsinais-Suomen alueen kisoissa ja hevostapahtumissa kuvaamassa. Kuvat löytyvät Photoman kuvapankista vuosittain lajiteltuina. Kuvien tilaus hoituu kuvapankin välityksellä. Valitse haluamasi kuvat keräyskoriin, kirjoita kommenttikenttään haluamasi kuvakoko ja lähetä kori sivuston ylläpitäjälle. Käsiteltyäni tilauksen toimitan kuvat salasanasuojatun kansion välityksellä.
Teen mielelläni yhteistyötä seurojen kanssa, jos siis kaipaatte kilpailuihinne/tapahtumaanne kuvajaa, niin olkaa hyvissä ajoin yhteyksissä. Kesän parhaat kisaviikonloput täyttyvät kuvauksista hurjaa vauhtia!
Tapahtumakuvien hinnasto:
Nettikuva, keskisuuri 2048px - 3,5e/kpl
Alkuperäiskokoinen digitiedosto - 9e/kpl
Kuvapaketit:
Nettikuvat 5kpl - 15e
Alkuperäiskokoiset digikuvat 5kpl - 40e
​​​​​​​
Nettikuvat on tarkoitettu käyttöön verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Näistä pystyy tekemään myös pieniä tulosteita, esimerkiksi perinteiset kymppikuvat. Alkuperäiskokoisesta digikuvasta pystyy tekemään suurempiakin tulosteita, ja se sopii myös käytettäväksi sosiaalisessa mediassa.
Kuvien toimitus ja laskutus
Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa salasanasuojatun verkkokansion välityksellä. Esikatselugalleria pyritään saamaan näytille 1 viikon kuluessa kuvauksesta. Valmiit kuvat pyritään toimittamaan viimeistään 3vko kuluttua kuvien valinnasta. Mikäli toimitusajoissa on viivettä ilmoitetaan tämä erikseen. Tapahtumakuvat pyritään toimittamaan alle viikossa tilauksesta.
Laskutus tapahtuu ukko.fi laskutuspalvelun välityksellä. Kaikissa hinnoissa on mukana alv 24% laskutustavasta johtuen. Lasku lähetetään valmiiden kuvien yhteydessä sähköpostitse.