Portfoliopäivä rannalla
La 16.5.2020 - Su 17.5.2020 • Pori, Yyterin hevosranta ja eläinranta
Hyvää kuvaajaseuraa ja hevosten kuvaamista rannalla. Keskustelua, naurua, yhdessäoloa ja hienoja kuvia. Mitä enempää voisi toivoa hyvänmielen portfolipäivältä? Ole nopea, mukaan mahtuu vain 4 osallistujaa/päivä!
Lähde mukaani viikonloppuretkelle Poriin! Luvassa on hevosten valokuvaamista rannassa ja rantavedessä joko toukokuisessa auringonlaskussa (lauantai) tai -nousussa (sunnuntai), halutessasi molemmissa! Pääsemme Porissa kuvaamaan ympäristössä, mitä on vaikea muualta löytää; hyödynnämme hiekkasärkkiä, matalikkoa, rantaviivaa, sekä matalaa rantavettä. Molempina päivinä meitä odottaa viisi kuvattavaa hevosta, yhteensä siis 10 mahdollista mallia!

Sisältö
Ennen varsinaista kuvauspäivää tulet saamaan infokirjeen, jossa esitellään päivien tarkemmat aikataulut. Karkeasti lauantaipäivä alkaa n. klo 16:15 kohtaamispaikalta ja loppuu n. klo 22:30 kohtaamispaikalle. Sunnuntaipäivä alkaa n. klo 4:30 kohtaamispaikalta ja loppuu n. klo 10:30 kohtaamispaikalle. Säästä riippuen aloitusajat voivat muuttua noin tunnilla.
Molemmat päivät alkavat kävelyllä kuvauspaikalle, jonka aikana voimme keskustella tulevista kuvauksista ja malleista, sekä voin jakaa omia kokemuksiani hevosten kuvaamisesta rannalla. Rannassa kuvaamme kaikista hevosista erilaisia potretteja, sekä mallista riippuen juoksutus tai ratsastuskuvia. Päivän aikana näet mihin minä kiinnitän huomiota hevosia kuvatessani, sekä miten ohjaan hevosmalleja eri tilanteissa. Hevosmalleissa mukanamme on jo vanhempia rantakonkareita, kuin myös ensikertaa rannalla olevia hevosia.
Yöpyjien kanssa meillä on mahdollisuus vielä illalla käydä lävitse päivän onnistumisia ja epäonnistumisia hotellilla.
Mitä tarvitset?
• Kiinnostuksen hevosia ja hevoskuvausta kohtaan
• Keskipitkän tai pitkän tele-objektiivin
• Ylimääräisiä muistikortteja ja akkuja (kuvaamme paljon!)
Kuvaukset suunnitellaan siten, että parhaimman lopputuloksen saadakseen kuvasta jälkikäteen editoidaan kuvausriimu/naruriimu pois hevoselta. Pitkä tai keskipitkä tele-objektiivi on suositeltava, jotta pystymme kuvaamaan turvallisen etäisyyden päästä hevosten toimintaa.
Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua joko lauantaille, sunnuntaille tai molemmille kuvauspäiville. Mahdollisia lisäkustannuksia tulee hotellihuoneesta, jonne voimme tehdä yhdessä kimppavarauksen. Jokainen maksaa oman osuutensa hotelliin paikanpäällä, sekä osallistuja kustantaa itse omat ruokailunsa.
Hinta pelkälle lauantaille: 120e
Hinta pelkälle sunnuntaille: 120e
Hinta osallistuessasi molempiin päiviin: 200e
Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 15/04/2020 mennessä sähköpostitse (photoma@live.fi) tai alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistuja sitoutuu maksamaan ilmoittautumismaksun, sekä mahdollisen häntä varten tehdyn hotellivarauksen. Mahdolliset hotellivaraukset tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, tai päivien täytyttyä. 
HUOM, säävaraus. Kaatosateessa päivää ei järjestetä.
Paikkoja vapaana lauantaille: 0/4

Paikkoja vapaana sunnuntaille: 0/4
Ilmoittaudu tai kysy lisätietoa:
Lähetä
Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian!
Back to Top